Mindful management

Stressmanagement, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid voor bedrijven.

Yoga is een manier om druk op het werk te managen. Met yoga en mindfulness op het werk bied ik ondersteuning bij stress, drukte en een betere balans tussen werk en privé. Voor gezonde en gelukkige werknemers en een positieve en ontspannen werksfeer.

Lees (en oefen mee) hieronder alvast meer over ‘mindful management’:

Download mindful management PDF

Vorige review Vorige review
 • ““Velans is echt een aanrader. Ik tob regelmatig met rugklachten maar ga toch trouw naar de yogales. Ik merk dat dat me erg goed doet, ik wordt er soepeler en ontspannen van en dat is weer te merken aan mijn rug. De pijnklachten worden minder of verdwijnen.”

  Hermien
 • “Veronique is simpelweg een mooi mens. Ze is puur, eerlijk en oprecht en durft te investeren in kansen die goed voelen. We hebben samen een mooi concept tot uiting gebracht en de toekomst gaat nog mooie avonturen brengen! Veronique is helemaal thuis in yoga, mindfulness en balans. Velans, en haar nieuwe concept Mindli, gaan zeker rocken!”

  Dries
 • “Veronique is een echte topper, omdat haar lessen zo fijn op maat zijn, met een goede balans tussen hard werken en rust en aandacht, en ze steeds weer nieuwe kennis aan ons doorgeeft via het laten ervaren ervan.”

  Eleonore
 • “Veronique heeft een rustige en prettige manier van lesgeven, waarbij ze afstemt op diverse niveaus, van beginner tot gevorderde. Ze brengt variatie aan in haar lessen en sluit aan op de behoeften van de deelnemers.”

  Carlijn
 • “Veronique geeft duidelijke instructies en ook opties voor als iets lastig voor je is. Zo kan iedereen meedoen. Onder het voordoen van de oefening kijkt ze zelfs nog of haar cursisten de juiste houding hebben. Topdocent!”

  Mechtild
 • “Veronique geeft op een hele rustige en vriendelijke manier yogalessen. Je komt er tot rust en verlaat volkomen ontspannen haar lessen.”

  Laura

Jouw omgeving, jouw moment

Vind je een yogales in een groep niet prettig of wil je meer aandacht voor jouw eigen specifieke uitdagingen? Dan bied ik de mogelijkheid om jou tijdens privélessen te ondersteunen. In jouw omgeving, op een moment dat jou uitkomt. Zowel online, op locatie of bij jou thuis. Samen met jou stem ik een individueel programma met je af.

Ik vind het belangrijk om over te brengen dat yoga voor iedereen anders voelt. Iedereen zit anders in elkaar (botstructuur), iedereen ziet er anders uit en dus ziet ook elke yogahouding er bij iedereen anders uit. Er is geen perfecte houding en wat voor de een zwaar of moeilijk is, kan bij een ander weer heel anders aanvoelen. Ik wil je graag laten ontdekken welke verschillen jij in je lichaam kunt voelen en hoe je daar zelf sturing in kunt aanbrengen.