Gratis yogales boeken in Deventer

Yoga is ervaren. Je kan er over lezen, ik kan je er alles over vertellen maar uiteindelijk draait het allemaal om ervaren. Daarom ben je van harte uitgenodigd voor de gratis proefles yoga in Deventer. Iedereen is welkom om deze yogales vrijblijvend te ervaren. Het enige dat jij hoeft te doen is deze gratis yogales boeken.

Hoe werkt het als jij je aanmeldt voor een yogales in Deventer? Gelukkig is aanmelden voor de gratis yogales in Deventer heel simpel.

1. Vul het formulier in op deze pagina
2. Binnen 2 dagen ontvang jij een bericht terug
3. We stemmen samen jouw eerste yogales af
4. Kom ervaren en ontdekken!

Rustige groet,

Veronique van Dam
Postadres Keizerstraat 11F12
7411 HC Deventer
Leslocatie Keizerstraat 70
06 57 73 71 83
veronique@velans.nl
Kvk 67734030
BTW-ID NL001154717B06

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangemeld: en nu?

Heb jij je aangemeld voor de gratis yogales bij Velans in Deventer? Dan ontvang je binnen 2 werkdagen een persoonlijk bericht van mij. Samen kijken we even naar een goed moment voor jou om je yogamatje uit te rollen in één van de reguliere yogalessen die worden gegeven bij Velans. Daarnaast ontvang je ook een paar vragen van mij. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik als jouw yogadocent op de hoogte ben van bijvoorbeeld blessures of andere klachten. Maar daarnaast is het ook goed om als stok achter de deur even contact te hebben. Zo leren we elkaar voor de yogales al een beetje kennen en is voor jou de drempel om naar de gratis yogales te komen niet te groot.

Trek vooral iets gemakkelijks aan naar de gratis proefles. Dat mag een yogabroek zijn, maar een joggingsbroek voldoet ook 100%. Als je er maar lekker in kunt bewegen en nog beter: als jij je er maar prettig invoelt.

Zen naar huis

Na de yogales mag jij lekker in de ervaring blijven. Ga lekker zen naar huis, ontspan nog even na en beslis daarna of je behoefte hebt aan meer van deze ontspannen momenten in jouw leven. De gratis yogales is geheel vrijblijvend en iedereen mag deze proefles eenmalig volgen. Al heeft de ervaring mij geleerd dat als je eenmaal hebt ervaren hoe fijn yoga is, je jezelf elke week zo’n moment gunt! Daarom bied ik je na de gratis proefles de mogelijkheid aan om een strippenkaart van 5 of 10 lessen af te nemen.