Begeleiding bij eetproblemen

Ja het bestaat, hier is de plek waar jij stap voor stap kunt werken aan jouw relatie met voeding. Of eigenlijk, de relatie met jezelf. Waar we het zo min mogelijk over eten hebben, maar alle aandacht geven aan de dingen die er echt toe doen. Door de ontspanning op te zoeken, zodat je vanuit daar helderder kunt kijken naar welke keuzes je wil maken, die je echte ik voeden.

 

Investering

Telefonische kennismaking: Gratis
Live kennismaking (Deventer): 30 euro
Sessie op locatie Deventer: 75 euro
Mindful wandelen (omgeving Deventer): 65 euro
Online begeleiding (mail, app, audio oefeningen): 55 euro per week

Coming soon: Online academie ‘yoga & mindfulness bij eetstoornis herstel’.

Vorige review Vorige review
 • ““Velans is echt een aanrader. Ik tob regelmatig met rugklachten maar ga toch trouw naar de yogales. Ik merk dat dat me erg goed doet, ik wordt er soepeler en ontspannen van en dat is weer te merken aan mijn rug. De pijnklachten worden minder of verdwijnen.”

  Hermien
 • “Veronique is simpelweg een mooi mens. Ze is puur, eerlijk en oprecht en durft te investeren in kansen die goed voelen. We hebben samen een mooi concept tot uiting gebracht en de toekomst gaat nog mooie avonturen brengen! Veronique is helemaal thuis in yoga, mindfulness en balans. Velans, en haar nieuwe concept Mindli, gaan zeker rocken!”

  Dries
 • “Veronique is een echte topper, omdat haar lessen zo fijn op maat zijn, met een goede balans tussen hard werken en rust en aandacht, en ze steeds weer nieuwe kennis aan ons doorgeeft via het laten ervaren ervan.”

  Eleonore
 • “Veronique heeft een rustige en prettige manier van lesgeven, waarbij ze afstemt op diverse niveaus, van beginner tot gevorderde. Ze brengt variatie aan in haar lessen en sluit aan op de behoeften van de deelnemers.”

  Carlijn
 • “Veronique geeft duidelijke instructies en ook opties voor als iets lastig voor je is. Zo kan iedereen meedoen. Onder het voordoen van de oefening kijkt ze zelfs nog of haar cursisten de juiste houding hebben. Topdocent!”

  Mechtild
 • “Veronique geeft op een hele rustige en vriendelijke manier yogalessen. Je komt er tot rust en verlaat volkomen ontspannen haar lessen.”

  Laura

Gastlessen mentale gezondheid

Vanuit de wens en noodzaak om onze mentale gezondheid meer bespreekbaar en belangrijker te maken, kom ik bij jullie langs.
Dit doe ik door te informeren, maar vooral door onderlinge verbinding op te zoeken, vragen te beantwoorden en de inzet van mindfulness hierin te laten ervaren. Mijn specialisatie ligt op het gebied van eetstoornissen, maar vooral vind ik het belangrijk om over te brengen dat welk mentaal probleem er ook speelt, er altijd een onderliggend punt is, wat maakt dat er bepaald gedrag tot uiting komt.

Media, spreker, workshops

Organiseer of heb jij iets op het gebied van gezondheid, voeding of beweging en wil je meer weten over onze mentale gezondheid, voeding, beweging en eetstoornissen? Ik vertel je graag mijn verhaal tijdens een lezing, workshop of via een blog. Dit doe ik via interactie en ervaringsgericht.
Klik hieronder verder voor enkele voorbeelden: