Weer gezond leven en zijn, fysiek en mentaal. Genoeg energie hebben. Je comfortabel voelen in sociale situaties met eten. Inspiratie en plezier ervaren. Je leven leven zonder je moe te voelen en het idee te hebben dat alles in een waas aan je voorbij gaat. Jezelf het waard te vinden. Geen regels meer in je hoofd. Geen paniek meer in je lichaam.

Begeleiding bij eetproblemen

Ja het bestaat, hier is de plek waar jij stap voor stap kunt werken aan jouw relatie met voeding. Of eigenlijk, de relatie met jezelf. Waar we het zo min mogelijk over eten hebben, maar alle aandacht geven aan de dingen die er echt toe doen. Door de ontspanning op te zoeken, zodat je vanuit daar helderder kunt kijken naar welke keuzes je wil maken, die je echte ik voeden.

Voeding om te voelen: de investering

Telefonische kennismaking: Gratis
Mindful wandeling (omgeving Deventer): 65 euro
Online begeleiding (mail, app, audio oefeningen): 55 euro per week

Je kunt ook zelf al stappen maken met de online academie ‘yoga & mindfulness bij eetstoornis herstel’. 

*Ben jij yogadocent of yogastudio eigenaar en wil je ook mensen met eetproblemen veilige lessen kunnen bieden? Neem dan van harte contact op of scroll iets naar onder.

*Voor het Tijdschrift voor Yoga schreef ik een artikel over de rol van yoga & mindfulness bij de preventie en herstel van eetstoornissen.
Klik hieronder om dit artikel te lezen.

Yoga & mindfulness bij eetstoornissen PDF

Vorige review Vorige review
 • ““Velans is echt een aanrader. Ik tob regelmatig met rugklachten maar ga toch trouw naar de yogales. Ik merk dat dat me erg goed doet, ik wordt er soepeler en ontspannen van en dat is weer te merken aan mijn rug. De pijnklachten worden minder of verdwijnen.”

  Hermien
 • ”Yoga was voor mij echt even uit m’n comfortzone stappen. Veronique maakt dat makkelijker, puur door wie ze is en hoe ze doet wat ze doet. Yoga op deze manier brengt me rust en zet m’n ‘lijf’ aan. Op een voor mij, nieuwe onbekende maar fijne manier.”

  Jan
 • “Veronique is simpelweg een mooi mens. Ze is puur, eerlijk en oprecht en durft te investeren in kansen die goed voelen. We hebben samen een mooi concept tot uiting gebracht en de toekomst gaat nog mooie avonturen brengen! Veronique is helemaal thuis in yoga, mindfulness en balans. Velans, en haar nieuwe concept Mindli, gaan zeker rocken!”

  Dries
 • “Veronique is een echte topper, omdat haar lessen zo fijn op maat zijn, met een goede balans tussen hard werken en rust en aandacht, en ze steeds weer nieuwe kennis aan ons doorgeeft via het laten ervaren ervan.”

  Eleonore
 • “Veronique heeft een rustige en prettige manier van lesgeven, waarbij ze afstemt op diverse niveaus, van beginner tot gevorderde. Ze brengt variatie aan in haar lessen en sluit aan op de behoeften van de deelnemers.”

  Carlijn
 • “Veronique geeft duidelijke instructies en ook opties voor als iets lastig voor je is. Zo kan iedereen meedoen. Onder het voordoen van de oefening kijkt ze zelfs nog of haar cursisten de juiste houding hebben. Topdocent!”

  Mechtild
 • “Veronique geeft op een hele rustige en vriendelijke manier yogalessen. Je komt er tot rust en verlaat volkomen ontspannen haar lessen.”

  Laura

Gastlessen mentale gezondheid

Vanuit de wens en noodzaak om onze mentale gezondheid meer bespreekbaar en belangrijker te maken, kom ik bij jullie langs.
Dit doe ik door te informeren, maar vooral door onderlinge verbinding op te zoeken, vragen te beantwoorden en de inzet van yoga & mindfulness hierin te laten ervaren. Mijn specialisatie ligt op het gebied van eetstoornissen, maar vooral vind ik het belangrijk om over te brengen dat welk mentaal probleem er ook speelt, er altijd een onderliggend punt is, wat maakt dat er bepaald gedrag tot uiting komt.

Workshops, media, spreker

Organiseer of heb jij iets op het gebied van gezondheid, voeding of beweging en wil je meer weten over onze mentale gezondheid, voeding, beweging en eetstoornissen? Ben je yogadocent of yogastudio eigenaar en wil je ook studenten met een eetstoornis veilige lessen kunnen bieden? Ik vertel je graag mijn verhaal tijdens een lezing, workshop of via een blog. Dit doe ik interactief en ervaringsgericht, altijd met als basis yoga & mindfulness.
Klik hieronder voor enkele voorbeelden: