Yogales volgen in Deventer

We hebben allemaal weleens last van een vol hoofd en een zwaar lichaam. Yoga is een mooie oplossing om je te helpen van spanning naar ontspanning te gaan. Zeker als je je onrustig en minder gelukkig voelt. De yogalessen van Velans zijn er voor jou. Om weer rust in je lijf te voelen, maar ook in je mind. Kom yogales volgen in Deventer en ervaar wat yoga voor jou kan doen!

(Weer) luisteren naar je lichaam
Het doel van de yogalessen van Velans in Deventer? Dat jij je weer goed voelt, jezelf kunt zijn en dat je gezond bent. Fysiek en mentaal. Bij Velans werken we back to basic, praktisch en holistisch. Wat dit precies inhoudt? Geen gedoe. Niet meegaan met de massa. Pas op de plaats. Gezondheid en geluk voorop. Ademhalen. Veel in de natuur. Puurheid. Gevoel. Niet veel nodig hebben. Rust. Iets goeds doen. Bewust leven. Luisteren naar je lichaam en zorgen voor jezelf, daar geloof ik namelijk in.

Dit kun je verwachten van yogalessen bij Velans in Deventer:
1. Dat jij je weer goed voelt
2. Je mag te allen tijde jezelf zijn
3. We focussen ons op mentale en fysieke gezondheid
4. Praktisch en holistisch

Yoga & mindfulness in Deventer
Wat ik belangrijk vind om over te brengen, is dat yoga voor iedereen anders voelt. Iedereen zit anders in elkaar (botstructuur), iedereen ziet er anders uit en dus ziet ook elke yogahouding er bij iedereen anders uit. Er is geen perfecte houding en wat voor de een zwaar of moeilijk is, kan bij een ander weer heel anders aanvoelen. Ik wil je graag laten ontdekken welke verschillen jij in je lichaam kunt voelen en hoe je daar zelf sturing in kunt aanbrengen.

Ben jij nieuwsgierig naar de yogalessen van Velans? Je kunt gratis een yogales volgen in het centrum van Deventer. Zo kun je vrijblijvend ontdekken of yoga iets voor jou kan zijn!

Vorige review Vorige review
 • ““Velans is echt een aanrader. Ik tob regelmatig met rugklachten maar ga toch trouw naar de yogales. Ik merk dat dat me erg goed doet, ik wordt er soepeler en ontspannen van en dat is weer te merken aan mijn rug. De pijnklachten worden minder of verdwijnen.”

  Hermien
 • ”Yoga was voor mij echt even uit m’n comfortzone stappen. Veronique maakt dat makkelijker, puur door wie ze is en hoe ze doet wat ze doet. Yoga op deze manier brengt me rust en zet m’n ‘lijf’ aan. Op een voor mij, nieuwe onbekende maar fijne manier.”

  Jan
 • “Veronique is simpelweg een mooi mens. Ze is puur, eerlijk en oprecht en durft te investeren in kansen die goed voelen. We hebben samen een mooi concept tot uiting gebracht en de toekomst gaat nog mooie avonturen brengen! Veronique is helemaal thuis in yoga, mindfulness en balans. Velans, en haar nieuwe concept Mindli, gaan zeker rocken!”

  Dries
 • “Veronique is een echte topper, omdat haar lessen zo fijn op maat zijn, met een goede balans tussen hard werken en rust en aandacht, en ze steeds weer nieuwe kennis aan ons doorgeeft via het laten ervaren ervan.”

  Eleonore
 • “Veronique heeft een rustige en prettige manier van lesgeven, waarbij ze afstemt op diverse niveaus, van beginner tot gevorderde. Ze brengt variatie aan in haar lessen en sluit aan op de behoeften van de deelnemers.”

  Carlijn
 • “Veronique geeft duidelijke instructies en ook opties voor als iets lastig voor je is. Zo kan iedereen meedoen. Onder het voordoen van de oefening kijkt ze zelfs nog of haar cursisten de juiste houding hebben. Topdocent!”

  Mechtild
 • “Veronique geeft op een hele rustige en vriendelijke manier yogalessen. Je komt er tot rust en verlaat volkomen ontspannen haar lessen.”

  Laura

Yogalessen van Velans

Alle lessen hebben eenzelfde opbouw, je kunt er dezelfde houdingen in tegenkomen en bestaan altijd uit een eindontspanning. De lessen op maandag en vrijdag zijn wat rustiger wat betreft de intensiteit vergeleken met de woensdag en zaterdag lessen. Je hoeft niet te kiezen voor een vaste les, zodat je elke week kunt voelen waar je het meest behoefte aan hebt en wanneer jij je rustmoment nodig hebt.

Tijdens de lessen werk je aan spierkracht, balans en soeplesse. Maar ook richten we ons op spierontspanning en alle weefsels rondom de spieren (bindweefsel). Je hebt alle ruimte en tijd om je bewust te worden van wat de houdingen in je lichaam doen en hoe je hier zelf de controle over kunt vinden. Met als resultaat een ontspannen, soepel en krachtig lichaam. Minder lichamelijke klachten. Rust in je hoofd, beter kunnen slapen en meer energie.

Boek een gratis yogales
Bij Velans in Deventer geloven we dat yoga bijdraagt aan jouw mentale welzijn. Dat als je yoga een plek in jouw leven geeft, yoga je kan helpen bij te veel spanning en te weinig ontspanning. Daarom kun je bij Velans een gratis yogales volgen. Zo kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt. Dus wil jij beginnen met yoga maar wil je eerst kijken of de yogalessen die aangeboden worden bij Velans bij jou passen? Je kunt gratis een yogales volgen in het centrum van Deventer. Aanmelden is zo gebeurd!

Praktische informatie

Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vind je in deze mail enkele aanvullende vragen en informatie over de lessen. Ook kun jij al je vragen stellen. Na het plannen van de proefles hoef je alleen nog maar je meeste comfortabele kleding aan te trekken en kun je het moment voor jezelf gaan ervaren.

De reguliere lessen vinden plaats in Deventer centrum, Keizerstraat 70.
Alle lessen duren een uur. Het is erg fijn als je op tijd in de les bent en klaarzit op je matje. Dit geeft rust voor zowel jezelf, de andere deelnemers als voor mij als docent. Zo kunnen we allemaal tegelijk en op tijd beginnen.

Proefles: Gratis
Losse groepsles: 15 euro
5 strippenkaart groepsles: 62,50 euro (6 weken geldig)
10 strippenkaart groepsles: 100 euro (12 weken geldig)

Lessen reserveren gaat via het rooster op Momoyoga. Je kunt je les boeken tot 1 uur van tevoren. Afmelden kan tot 24 uur van tevoren. Hierna vervalt de les.