Yoga & cultuur reis Gambia 22-29 november 2024

 

Een week vol belevenissen en ervaringen in Gambia en in jezelf.

De wereld ervaar je op zā€™n best door je over te geven aan het levensritme en de hartslag van het Afrikaanse continent.

Deze Gambia yoga & cultuur reis staat in het teken van bewustwording van jezelf en de wereld waarin wij leven. De reis brengt je naar de meest unieke plekken waar we ons matje uitrollen en we ons overgeven aan de elementen. Door je verwachtingen los te laten, te genieten van wat zich aandient en kennis te maken met de vriendelijke bevolking en de rijkdom aan kleuren, geuren, geluiden, smaken en indrukken. Je ervaart er de natuur, ontmoet de lokale bevolking en leert over hun cultuur.

Wat deze reis uniek maakt, is dat wij ver buiten het toeristische gebied verblijven. Op deze manier ontdekken we ā€“ naast het yoga programma ā€“ de Gambiaanse cultuur. Je doet plekken aan waar zelden toeristen verschijnen. Je bent te gast in dorpen waar je het dagelijks leven van de Gambiaanse bevolking van dichtbij meemaakt.

Bovendien is er voldoende tijd voor rust en ontspanning, waar je je eigen ruimte op kunt zoeken of elkaar juist opzoekt om ervaringen te delen.

Via onderstaande button kun je alle informatie over deze reis inzien en alvast lekker wegdromen.